Barion Pixel

A TÜKÖR EREJE

Egyszerűen működő problémamegoldó módszerek a siker, a boldogság és az anyagi bőség eléréséhez

Egy alapkönyv, amelyet a tapasztalat alkotott

Több mint

30

év értékesítési tapasztalat
Több mint

18

év marketingtapasztalat
Közel

30

online tanfolyam, több mint 1.000 segédvideó
Több mint

3.000

óra személyes konzultáció
Több mint

500

előadás

Ezt tudtad?

A legenda szerint a japánok három erőben hisznek:

 • a Fegyver,

 • a Pénz,

 • és a Tükör erejében.

A fegyver és a pénz ereje nem szorul magyarázatra, az mindenki számára egyértelmű.

A tükör ereje azonban  elsőre  talán meglepő lehet, miközben a japánok a tükör erejét tartják a legfontosabbnak a három közül.

Miért a tükör ereje a legfontosabb erő?

A tükör az önismeret erejét jelképezi, és a japánok szerint az önismerettől függ a másik két erő. Azaz, az önismerettől függ az, hogy az emberek miként használják – akár jó, akár rossz célra – a fegyver és a pénz erejét.

Az igazi erőd ott kezdődik, amikor a tükörbe nézel. (Nyilván a “tükörbe nézést” ebben az esetben képletesen kell érteni.) A tükörbe  tehát magadba – nézve határozod meg az álmaidat és a céljaidat, és a tükörbe nézve számolsz el magadnak az eredményeiddel is. Akár a magánéletedről, akár a munkádról van szó. A tükörbe – azaz magadba – nézve értékeled a saját életedet.

Nem mindenki szeret azonban tükörbe nézni, mert nem mindenki szeret szembesülni a valósággal. Mondjuk ki: félnek az igazságtól.

Inkább követik a már “jól bevált” társadalmi szokásokat:

 • Nem kezdenek bele új dolgokba, mert “úgyse fog sikerülni”. De ha ő hinnének is egy új dologban, a barátaik azonnal elmondják nekik, hogy “miért pont neked sikerülne?!”
 • Mindent a szerencsére fognak, és mivel “ők nem születtek szerencsésnek”, ezért ezzel meg is magyarázzák maguknak, hogy miért nem képesek többre az életben.
 • Vannak, akik szerint “jókor kell lenni, jó helyen”, és mivel ez velük nem fordulhat elő, ezért ők úgy gondolják, ez az oka sikertelenségüknek.
 • Nem akarnak kicsit sem változtatni az életükön, nehogy elveszítsék még azt is, amit már elértek, inkább “annak örülnek, amilyük már megvan”.
 • Vannak, akik szerint “a pénz rossz”, vagy “a pénz rosszá teszi az embereket”, ezért valahogy mindig úgy is alakul a sorsuk, hogy ne fenyegesse őket a sok pénz veszélye.
 • Eléldegélnek a “langyos vízben”, mert akkor biztosan “nem fognak csalódni”.
 • Pontosan tudják: ha nem tűznek ki új célokat, akkor a tükörrel sem kell szembesülniük, ha nem értek el valamit.

Akik a fentiekhez hasonlóan gondolkodnak, ezzel – tudat alatt – egyre több és több korlátot és félelmet alakítanak ki saját magukban. Ezekkel a korlátokkal és félelmekkel viszont egyre több és több problémát okoznak saját maguknak.

Nos, ezért van hatalmas ereje a tükörnek!

Ha Te azok közé tartozol, akik bíznak a Tükör erejében, olvass tovább!

3+2 fő oka van annak,
ha az életed nem olyan most, mint amilyet szeretnél:

A plusz 2 ok:

Mindkét esetben az történik, amit a leginkább szeretnél elkerülni:

De bármilyen élethelyzetben
van megoldás!

Viszont figyelj a csapdára:

Ne téveszd össze a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

+1 Javaslat:

Ismerd meg a siker számtalan összetevője közül a legfontosabbat!
Azt, amit utólag már minden sikeres ember tud,
de az elején a legtöbben nem gondolnak rá!

Hogyan kezdj hozzá?
Így:

Részlet A TÜKÖR EREJE előszavából:

Amikor elolvasol egy könyvet, azzal pár óra alatt egy másik ember egész életének összesűrített tapasztalatához jutsz hozzá.

Amikor azonban A TÜKÖR EREJE című könyvet olvasod, azzal nem csak egy, még csak nem is kettő, hanem sokkal több ember életéből meríthetsz. Pontosan ez az, ami a könyv igazi erejét adja.

Az elmúlt több mint 30 év alatt lezajlott személyes konzultációinknak köszönhetően a konzultációs partnereink azzal, hogy megosztották velünk a saját történeteiket, maguk is tevőlegesen hozzájárultak a könyv elkészüléséhez. Az ő valódi életük, nehézségeik, kihívásaik, eredményeik, sokkal tanulságosabbak, sokkal jobban használhatóak, mintha a könyv miatt kitaláltunk volna bizonyos élethelyzeteket.

Nyilvánvaló, hogy az élet lényegesen csavarosabb, kiszámíthatatlanul érdekesebb és izgalmasabb történeteket, élményeket képes létrehozni, mint a legkreatívabb írói fantázia. Pontosan ezért nem is íróknak, hanem szerkesztőknek nevezzük magunkat.

Azért, hogy a könyvnek legyen egy olvasmányos, magával sodró kerete, és hogy könnyebben legyen követhető minden eleme, megalkottunk egy karaktert. Ő Emma. Emma az, akinek az életén, a “szemüvegén keresztül”, láttatjuk a történeteket, a tanulságokat, és azokat az egyszerűen működő problémamegoldó módszereket, amelyekkel elérheted a sikert, a boldogságot és az anyagi bőséget.

Ha te férfiként olvasod ezt a könyvet, kifejezetten örülhetsz, mert beleláthatsz – legalább vázlatosan – a női gondolkodás rejtelmeibe.

Ha nőként olvasod, akkor viszont a könyvben olvasható gondolatok óriási segítséget adnak majd számodra a mindennapok problémáinak megoldásához.

Ezennel mi, A TÜKÖR EREJE szerkesztői (Kolonich László és Szabó Orsolya), miközben sok sikert, boldogságot és bőséget kívánunk Neked az életben, át is adjuk a szót “Emmának”.

*********

Sok évvel ezelőtt, pár héttel a negyvenötödik születésnapom után, egy, amúgy csodás reggelen, belenéztem a tükörbe. De hirtelen megszűnt körülöttem a külvilág. Már nem érdekelt az ablakon megcsillanó napfény, elhalkult a madarak mindig csodálatos muzsikája.

Megdermedtem.

Kié ez a fáradt, nyúzott, arc ott szemben?

Persze minden nap találkozom a tükörrel. Ismerem a ráncaimat, az őszülő hajszálaimat, mindent, amit ismerni lehet. Akkor reggel azonban másképp láttam magamat.

A tükörből egy érett arc nézett vissza rám, furcsán és csodálkozva. Rám, aki valahol belül, a lelkemben, még tizennyolc éves sem voltam.

Rémülten néztük egymást. Aztán beszélgetni kezdtünk.

– Emlékszel ott a tükörben? Még fiatalon egy nagyszerű karrier ígéretével kezdted az aktív életedet.

 Nagyszerű karrier? Nevetnem kell. Az inkább csak ígéret maradt.

– Ne legyél velem igazságtalan. Többféle munkát is kipróbáltam.

 Ez így van. Dolgoztál, dolgoztál, dolgoztál, de valójában a legfontosabb álmaidat nem tudtad megvalósítani.

– Figyelj, én nagyon komoly eredményeket értem el a munkámban.

 Aha. Hát, ha az komoly eredmény, hogy elkerülted stressz okozta betegségeket, legalább is eddig, akkor tényleg komoly eredményt értél el.

– De azzal már csak nincs bajod, hogy helyt álltam itthon, és felneveltem a két gyerekemet?

 Ugye most nem arra vagy büszke, hogy nem csaptad ki őket az utcára, hanem etetted őket, meg jó iskolába jártak? Már ne haragudj, de egy szülőtől ez a minimum.

– A házasságommal azért ugye meg vagy elégedve?

 Nézz a szemembe. Mondom, nézz rám! Komolyan azt gondolod, hogy jó a házasságod?

– De én mindent megtettem az életben, a munkámban, a családomban, amit csak lehetett…

 Maradjunk annyiban, hogy csak úgy gondolod, hogy mindent megtettél.

– Na, jó. Tényleg elszalasztottam pár, nagyon jónak tűnő lehetőséget. De nem volt bátorságom elkezdeni. Meg nem is tudtam, hogy kezdjek bele. Meg féltem is az új dolgoktól.

◊ És? Hogy érzed most magad?

– Pocsékul. Nem vagyok boldog, egy nagy szerencsétlenségnek gondolom magamat, baromira nem vagyok megelégedve a jelenlegi életemmel.

◊ Na és akkor, hogyan tovább?

– Figyelj, én már régóta keresgélek valami hasznos infót az életem jobbá tételére. Elolvastam már jó pár könyvet, voltam személyiségfejlesztő tanfolyamon, transzcendentális meditáción, folyamatosan keresem a megoldást. De mindenütt ezt kapom: Te vagy a saját személyiséged kulcsa. Csak Te tudod kinyitni a zárat.
De hogyan?
Fogalmam sincs, hogy mi az a módszer, ami nekem is működne.
Mit csináljak már ma?
Hogyan induljak el az úton?

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A szerkesztők

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

A TÜKÖR EREJE nem pár nap alatt íródott. Hosszú évek alatt készült el. Egy baráti házaspár volt a legnagyobb segítőm. Az ő javaslatukra, és a saját tapasztalatikat felhasználva nézünk rá a egy nő szemüvegén keresztül élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Ők humán területen alkottak nagyot, én mérnökként, vállalkozóként, valamint marketing területen éltem, élem az életem, ennek köszönhetően igen széles körű látásmód köszön vissza a könyvben.

“A TÜKÖR HATALMA” egyrészt egészen konkrét, pontról pontra végrehajtható ismeretanyagot ad, másrészt az emberi lélek mélyére is hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van A TÜKÖR EREJE anyagban! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta “A TÜKÖR EREJE” könyvben megfogalmazott alapelveket használom. Ha a konzultációs partnereimnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam A TÜKÖR EREJE kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak A TÜKÖR EREJE kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van A TÜKÖR EREJE kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni A TÜKÖR EREJE” alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt A TÜKÖR EREJE hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a sikerhez, boldogsághoz és a bőséghez vezető utat.

Gyakori kérdések

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt online felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

A siker, a bőség és a boldogság elérésének, valamint a problémák megoldásának egyszerű és működő módszere

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

A TÜKÖR HATALMA és az ajándék ebook:

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban boldog és sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • Az Ismerd meg! alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy az Ismerd meg!-en.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

3 fő oka van annak,
ha az életed nem olyan most, mint amilyet szeretnél. De lehet, hogy egyik okra sem gondoltál még eddig:

Olvasd el ezt a történet a bennünk lévő korlátokról

Az elefánt kötele

Egyszer egy ember egy dél-kelet ázsiai birtokra látogatott, hogy testközelből láthasson elefántokat. Arra számított, hogy erős ketrecekben találja majd őket, ám ahogy belépett a táborba, nagyon meglepődött: az elefántok ugyanis nem ketrecben voltak, még csak nem is vastag láncon kikötve, hanem mindössze egy vékony kötél volt az egyik lábukon.

Értetlenül nézett a helyi kísérőjére:

– Hogy lehet, hogy ezek az elefántok még nem szöktek el? Simán el tudnák szakítani ezt a vékony kis kötelet!

Kísérője teljesen természetes hangon így felelt:

– Kiskorukban ugyanilyen vékony kötéllel kötjük ki őket. Akkor még nincs annyi fizikai erejük, hogy elszakítsák, így megtanulják, hogy, hiába próbálnának elszökni, a kötél erősebb náluk. Ahogy aztán egyre nagyobbak lesznek, már könnyen el tudnák szakítani a kötelet, de nem teszik, mert megtanulták, hogy képtelenek rá.

Az egyetlen oka tehát, hogy ezek a hatalmas, erős állatok nem törnek ki a fogságból, az az, hogy megtanulták:

EZ LEHETETLEN!

Soha egyetlen próbálkozásuk sincs, mert úgy hiszik, ez nem sikerülne.

Pedig csak egyetlen, határozott lépést kellene tenniük.

Hogyan épülnek be
a korlátok és a félelmek
az évek során a tudatodba?

Például ilyen, pusztító erejű mondatokkal:

Olyan félelmek és korlátok is a tudatodba kerültek az évek során, amelyekről már fel sem tételezed, hogy áttörhetnéd azokat.

Mert azok rögzítve lettek az elmédben.

Az a helyzet, hogy folytatólagosan, készen kaptad, kapod másoktól a félelmeidet és a korlátaidat. Konkrétan azt, hogy mit lehet és mit nem lehet megtenned.

Úgy veszítheted el a hitedet valamiben, hogy valójában nem is tudsz róla, hogy elveszítetted.

Pedig gyerekként még mertél álmodni, hittél a csodákban, akkor még nem voltak korlátaid és félelmeid. De egy idő után  a gyerekkori, fiatalkori lelkesedésedet felváltotta a beletörődés…

De vajon valódiak a korlátaid és a félelmeid?

Plusz, van még 1 dolog,
amivel aztán végképp szabotálod a boldogságodat...

Így viszont pont az történik, amit a leginkább szeretnél elkerülni:

Vannak akik ezt mondják:

“Majd akkor leszek boldog, ha elértem azt, amit akartam.”

Mások ezt mondják:

“Csak akkor érheted el azt, amit akarsz, ha előbb megtanulsz boldognak lenni.”

Szerinted mi kell a boldogsághoz?

Ahány ember,
annyiféle válasz,
annyiféle élethelyzet...

Vannak, akik új sikerekre, boldogságra vágynak, és a legmerészebb álmaikat szeretnék megvalósítani.

Vannak, akik a meglévő párkapcsolatukat szeretnék jobbá, harmonikusabbá tenni. Vagy  társra vágynak. Vagy épp a megromlott párkapcsolatuk megszüntetése foglalkoztatja őket.

Vannak, akik a pénzügyi kihívásukat szeretnék megoldani.

Vannak, akik a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban néznek nehézségekkel szembe.

Vannak, akik önértékelési, önbecsülési problémával küzdenek.

Vannak, akik az életüknek a felfelé ívelő szakaszában vannak. Mások épp lefelé tartanak. Megint mások, sehová se tartanak.

Vannak, akik egyszerűen csak boldogok szeretnének lenni.

És vagy Te.

Te most épp az álmaid, céljaid megvalósításán, vagy a problémáid, kihívásaid megszüntetésén dolgozol? 

Esetleg mindkettőn egyszerre?

A jó hír:

Bármilyen élethelyzetre
van megoldás!

De van egy csapda:

Ne téveszd össze
a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható
pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

"Jó, jó, de hogy kezdjek hozzá?"

A személyiségfejlesztő könyvekben és tréningeken általában ezt látod és hallod:

“Te vagy a saját személyiséged kulcsa!
Csak Te tudod kinyitni a zárat.”

Ez tényleg igaz, de ha foglalkoztál is már eddig ilyen dolgokkal, valószínűleg alig tapasztaltad a változást magadon, magadban.

Mert a valódi megoldást, azt, amit pont akkor, pont ott, pont a TE ÉLETHELYZETEDRE lehetne alkalmazni, azt valahogy eddig nem tudtad meg.

TÉNY: Nem minden módszer jó mindenkinek.

KIVÉVE: ha egy olyan, személyes módszert kapsz, amelynek segítségével a már jelenleg is meglévő erősségeidre és tapasztalataidra is építhetsz. (Bármennyire is kevésnek gondolod esetleg azokat ebben a pillanatban.)
Meg fogsz lepődni, hogy a megfelelő módszerrel mennyi mindent elő lehet hozni a mélyből!

Az Ismerd meg! módszer ilyen.

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A létrehozók

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

Az Ismerd meg! alapjai nem pár nap alatt íródtak. Hosszú évek alatt, egyrészt a saját tapasztalataim alapján, másrészt egy baráti házaspár segítségével készült el a kézirat.

Én a tapasztalataimat reál területen szereztem, ők a humán területen alkottak nagyot. Nekik köszönhetően születhetett meg az a koncepció, hogy egy nő szemüvegén keresztül nézünk rá az élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Így az Ismerd meg! egy igen széles ismeretanyagot ad, és az emberi lélek mélyére hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van az Ismerd meg!-ben! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta az Ismerd meg!-ben megfogalmazott alapelveket használom. Ha több száz konzultációs partneremnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam az Ismerd meg! kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak az Ismerd meg! kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van az Ismerd meg! kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni az Ismerd meg! alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt az Ismerd meg! hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a boldogságához vezető utat.

Gyakori kérdések

Azt szeretnénk elérni, hogy ne csak itt-ott belelapozva, átpörgetve “letudd” az Ismerd meg! olvasását. Ugyanis minden részletnek, minden mondatnak, minden feladatnak jelentősége van. De ezt majd Te is megtapasztalod. Az online formátummal tudjuk biztosítani azt, hogy – a saját érdekedben – valóban csak a megfelelő sorrendben haladhass az anyagban. 

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

A boldog, sikeres és harmonikus élet elérésének módszere
(Zárt, online felületen érhető el!)

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

Az Ismerd meg! az ajándék ebookkal:

9.900 Ft

helyett
most csak

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban Boldog és Sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • Az Ismerd meg! alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy az Ismerd meg!-en.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

3 fő oka van annak,
ha az életed nem olyan most, mint amilyet szeretnél. De lehet, hogy egyik okra sem gondoltál még eddig:

Olvasd el ezt a történet a bennünk lévő korlátokról

Az elefánt kötele

Egyszer egy ember egy dél-kelet ázsiai birtokra látogatott, hogy testközelből láthasson elefántokat. Arra számított, hogy erős ketrecekben találja majd őket, ám ahogy belépett a táborba, nagyon meglepődött: az elefántok ugyanis nem ketrecben voltak, még csak nem is vastag láncon kikötve, hanem mindössze egy vékony kötél volt az egyik lábukon.

Értetlenül nézett a helyi kísérőjére:

– Hogy lehet, hogy ezek az elefántok még nem szöktek el? Simán el tudnák szakítani ezt a vékony kis kötelet!

Kísérője teljesen természetes hangon így felelt:

– Kiskorukban ugyanilyen vékony kötéllel kötjük ki őket. Akkor még nincs annyi fizikai erejük, hogy elszakítsák, így megtanulják, hogy, hiába próbálnának elszökni, a kötél erősebb náluk. Ahogy aztán egyre nagyobbak lesznek, már könnyen el tudnák szakítani a kötelet, de nem teszik, mert megtanulták, hogy képtelenek rá.

Az egyetlen oka tehát, hogy ezek a hatalmas, erős állatok nem törnek ki a fogságból, az az, hogy megtanulták:

EZ LEHETETLEN!

Soha egyetlen próbálkozásuk sincs, mert úgy hiszik, ez nem sikerülne.

Pedig csak egyetlen, határozott lépést kellene tenniük.

Hogyan épülnek be
a korlátok és a félelmek
az évek során a tudatodba?

Például ilyen, pusztító erejű mondatokkal:

Olyan félelmek és korlátok is a tudatodba kerültek az évek során, amelyekről már fel sem tételezed, hogy áttörhetnéd azokat.

Mert azok rögzítve lettek az elmédben.

Az a helyzet, hogy folytatólagosan, készen kaptad, kapod másoktól a félelmeidet és a korlátaidat. Konkrétan azt, hogy mit lehet és mit nem lehet megtenned.

Úgy veszítheted el a hitedet valamiben, hogy valójában nem is tudsz róla, hogy elveszítetted.

Pedig gyerekként még mertél álmodni, hittél a csodákban, akkor még nem voltak korlátaid és félelmeid. De egy idő után a gyerekkori, fiatalkori lelkesedésedet felváltotta a beletörődés…

De vajon valódiak a korlátaid és a félelmeid?

Plusz, van még valami, amivel aztán végképp szabotálod a boldogságodat

Így viszont pont az történik, amit a leginkább szeretnél elkerülni:

Vannak akik ezt mondják:

“Majd akkor leszek boldog, ha elértem azt, amit akartam.”

Mások ezt mondják:

“Csak akkor érheted el azt, amit akarsz, ha előbb megtanulsz boldognak lenni.”

Szerinted mi kell a boldogsághoz?

Ahány ember,
annyiféle válasz,
annyiféle élethelyzet...

Vannak, akik új sikerekre, boldogságra vágynak, és a legmerészebb álmaikat szeretnék megvalósítani.

Vannak, akik a meglévő párkapcsolatukat szeretnék jobbá, harmonikusabbá tenni. Vagy  társra vágynak. Vagy épp a megromlott párkapcsolatuk megszüntetése foglalkoztatja őket.

Vannak, akik a pénzügyi kihívásukat szeretnék megoldani.

Vannak, akik a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban néznek nehézségekkel szembe.

Vannak, akik önértékelési, önbecsülési problémával küzdenek.

Vannak, akik az életüknek a felfelé ívelő szakaszában vannak. Mások épp lefelé tartanak. Megint mások, sehová se tartanak.

Vannak, akik egyszerűen csak boldogok szeretnének lenni.

És vagy Te.

Te most épp az álmaid, céljaid megvalósításán, vagy a problémáid, kihívásaid megszüntetésén dolgozol? 

Esetleg mindkettővel egyszerre?

A jó hír:

Bármilyen élethelyzetre
van megoldás!

De van egy csapda:

Ne téveszd össze
a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

"Jó, jó, de hogy kezdjek hozzá?"

A személyiségfejlesztő könyvekben és tréningeken általában ezt látod és hallod:

“Te vagy a saját személyiséged kulcsa!
Csak Te tudod kinyitni a zárat.”

Ez tényleg igaz, de ha foglalkoztál is már eddig ilyen dolgokkal, valószínűleg alig tapasztaltad a változást magadon, magadban.

Mert a valódi megoldást, azt, amit pont akkor, pont ott, pont a TE ÉLETHELYZETEDRE lehetne alkalmazni, azt valahogy eddig nem tudtad meg.

TÉNY: Nem minden módszer jó mindenkinek.

KIVÉVE: ha egy olyan, személyes módszert kapsz, amelynek segítségével a már jelenleg is meglévő erősségeidre és tapasztalataidra is építhetsz. (Bármennyire is kevésnek gondolod esetleg azokat ebben a pillanatban.)
Meg fogsz lepődni, hogy a megfelelő módszerrel mennyi mindent elő lehet hozni a mélyből!

Az Ismerd meg! módszer ilyen.

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A létrehozók

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

Az Ismerd meg! alapjai nem pár nap alatt íródtak. Hosszú évek alatt, egyrészt a saját tapasztalataim alapján, másrészt egy baráti házaspár segítségével készült el a kézirat.

Én a tapasztalataimat reál területen szereztem, ők a humán területen alkottak nagyot. Nekik köszönhetően születhetett meg az a koncepció, hogy egy nő szemüvegén keresztül nézünk rá az élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Így az Ismerd meg! egy igen széles ismeretanyagot ad, és az emberi lélek mélyére hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van az Ismerd meg!-ben! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta az Ismerd meg!-ben megfogalmazott alapelveket használom. Ha több száz konzultációs partneremnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam az Ismerd meg! kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak az Ismerd meg! kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van az Ismerd meg! kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni az Ismerd meg! alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt az Ismerd meg! hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a boldogságához vezető utat.

Gyakori kérdések

Azt szeretnénk elérni, hogy ne csak itt-ott belelapozva, átpörgetve “letudd” az Ismerd meg! olvasását. Ugyanis minden részletnek, minden mondatnak, minden feladatnak jelentősége van. De ezt majd Te is megtapasztalod. Az online formátummal tudjuk biztosítani azt, hogy – a saját érdekedben – valóban csak a megfelelő sorrendben haladhass az anyagban. 

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

A boldog, sikeres és harmonikus élet elérésének módszere
(Zárt, online felületen érhető el!)

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

Az Ismerd meg! az ajándék ebookkal:

9.900 Ft

helyett
most csak

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban Boldog és Sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • Az Ismerd meg! alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy az Ismerd meg!-en.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

ismerdmeg.hu© Minden jog fenntartva!