Barion Pixel

A TÜKÖRKÉP

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

a-tukorkep

Van 3 dolog,
amelyekre nem gondolunk,
de ezek a legnagyobb akadályai
a sikereinknek és a boldogságunknak,
az életünk bármely területén!

Olvasd el ezt a történet a bennünk lévő korlátokról

Az elefánt kötele

Egyszer egy ember egy dél-kelet ázsiai birtokra látogatott, hogy testközelből láthasson elefántokat. Arra számított, hogy erős ketrecekben találja majd őket, ám ahogy belépett a táborba, nagyon meglepődött: az elefántok ugyanis nem ketrecben voltak, még csak nem is vastag láncon kikötve, hanem mindössze egy vékony kötél volt az egyik lábukon.

Értetlenül nézett a helyi kísérőjére:

– Hogy lehet, hogy ezek az elefántok még nem szöktek el? Simán el tudnák szakítani ezt a vékony kis kötelet!

Kísérője teljesen természetes hangon így felelt:

– Kiskorukban ugyanilyen vékony kötéllel kötjük ki őket. Akkor még nincs annyi fizikai erejük, hogy elszakítsák, így megtanulják, hogy, hiába próbálnának elszökni, a kötél erősebb náluk. Ahogy aztán egyre nagyobbak lesznek, már könnyen el tudnák szakítani a kötelet, de nem teszik, mert megtanulták, hogy képtelenek rá.

Az egyetlen oka tehát, hogy ezek a hatalmas, erős állatok nem törnek ki a fogságból, az az, hogy megtanulták:

EZ LEHETETLEN!

Soha egyetlen próbálkozásuk sincs, mert úgy hiszik, ez nem sikerülne.

Pedig csak egyetlen, határozott lépést kellene tenniük.

Hogyan épülnek be
a korlátok és a félelmek
az évek során a tudatunkba?

Például ilyen, pusztító erejű mondatokkal:

Olyan félelmek és korlátok is a tudatunkba kerültek az évek során, amelyekről már fel sem tételezzük, hogy áttörhetnénk azokat.

Mert azok rögzítve lettek az elménkben.

Az a helyzet, hogy folytatólagosan, készen kaptuk, kapjuk másoktól a félelmeinket és a korlátainkat. Konkrétan azt, hogy mit lehet és mit nem lehet megtennünk.

Úgy veszíthetjük el hitünket valamiben, hogy valójában nem is tudunk róla, hogy elveszítettük.

Pedig gyerekként még mertünk álmodni, hittünk a csodákban, akkor még nem voltak korlátaink és félelmeink. De egy idő után  a gyerekkori, fiatalkori lelkesedésünket felváltotta a beletörődés…

De vajon valódiak a korlátaink és a félelmeink?

Plusz, van még 1 dolog,
amivel aztán végképp szabotáljuk a boldogságunkat...

Így viszont pont az történik, amit a leginkább szeretnénk elkerülni:

Vannak akik ezt mondják:

“Majd akkor leszek boldog, ha elértem azt, amit akartam.”

Mások ezt mondják:

“Csak akkor érheted el azt, amit akarsz, ha előbb megtanulsz boldognak lenni.”

Szerinted mi kell a boldogsághoz?

Ahány ember,
annyiféle válasz,
annyiféle élethelyzet...

Vannak, akik új sikerekre, boldogságra vágynak, és a legmerészebb álmaikat szeretnék megvalósítani.

Vannak, akik a meglévő párkapcsolatukat szeretnék jobbá, harmonikusabbá tenni. Vagy  társra vágynak. Vagy épp a megromlott párkapcsolatuk megszüntetése foglalkoztatja őket.

Vannak, akik a pénzügyi kihívásukat szeretnék megoldani.

Vannak, akik a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban néznek nehézségekkel szembe.

Vannak, akik önértékelési, önbecsülési problémával küzdenek.

Vannak, akik az életüknek a felfelé ívelő szakaszában vannak. Mások épp lefelé tartanak. Megint mások, sehová se tartanak.

Vannak, akik egyszerűen csak boldogok szeretnének lenni.

És vagy Te.

Te most épp az álmaid, céljaid megvalósításán, vagy a problémáid, kihívásaid megszüntetésén dolgozol? 

Esetleg mindkettővel egyszerre?

A jó hír:

Bármilyen élethelyzetre
van megoldás!

De van egy csapda:

Ne téveszd össze
a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

"Jó, jó, de hogy kezdjek hozzá?"

A személyiségfejlesztő könyvekben és tréningeken általában ezt látod és hallod:

“Te vagy a saját személyiséged kulcsa!
Csak Te tudod kinyitni a zárat.”

Ez tényleg igaz, de ha foglalkoztál is már eddig ilyen dolgokkal, valószínűleg alig tapasztaltad a változást magadon, magadban.

Mert a valódi megoldást, azt, amit pont akkor, pont ott, pont a TE ÉLETHELYZETEDRE lehetne alkalmazni, azt valahogy eddig nem tudtad meg.

TÉNY: Nem minden módszer jó mindenkinek.

KIVÉVE: ha egy olyan, személyes módszert kapsz, amelynek segítségével a már jelenleg is meglévő erősségeidre és tapasztalataidra is építhetsz. (Bármennyire is kevésnek gondolod esetleg azokat ebben a pillanatban.)
Meg fogsz lepődni, hogy a megfelelő módszerrel mennyi mindent elő lehet hozni a mélyből!

A Tükörkép módszer ilyen.

Út-mutat-ás

Még a szóban is benne van az “ás”. 

Igen, ha változást szeretnél elérni az életed BÁRMELY területén, akkor először a saját személyiséged mélyére kell “ásni”.

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A létrehozók

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

A Tükörkép alapjai nem pár nap alatt íródtak. Hosszú évek alatt, egyrészt a saját tapasztalataim alapján, másrészt egy baráti házaspár segítségével készült el a kézirat.

Én a tapasztalataimat reál területen szereztem, ők a humán területen alkottak nagyot. Nekik köszönhetően születhetett meg az a koncepció, hogy egy nő szemüvegén keresztül nézünk rá az élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Így A Tükörkép egy igen széles ismeretanyagot ad, és az emberi lélek mélyére hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van A Tükörképben! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta a Tükörképben megfogalmazott alapelveket használom. Ha több száz konzultációs partneremnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam A Tükörkép kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak a Tükörkép kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van A Tükörkép kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni A Tükörkép alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt A Tükörkép hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a boldogságához vezető utat.

Gyakori kérdések

Az szeretnénk elérni, hogy ne csak itt-ott belelapozva, átpörgetve “letudd” A Tükörkép olvasását. Ugyanis minden részletnek, minden mondatnak, minden feladatnak jelentősége van. De ezt majd Te is megtapasztalod. Az online formátummal tudjuk biztosítani azt, hogy – a saját érdekedben – valóban csak a megfelelő sorrendben haladhass az anyagban. 

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

A Tükörkép az ajándék ebookkal:

9.900 Ft

helyett most csak

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban Boldog és Sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • A Tükörkép alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy A Tükörkép megismerésén.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

A
TÜKÖRKÉP

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

a-tukorkep

Van 3 dolog,
amelyekre nem gondolunk,
de ezek a legnagyobb akadályai
a sikereinknek és a boldogságunknak,
az életünk bármely területén:

Olvasd el ezt a történet a bennünk lévő korlátokról

Az elefánt kötele

– egy történet a bennünk lévő korlátokról

Egyszer egy ember egy dél-kelet ázsiai birtokra látogatott, hogy testközelből láthasson elefántokat. Arra számított, hogy erős ketrecekben találja majd őket, ám ahogy belépett a táborba, nagyon meglepődött: az elefántok ugyanis nem ketrecben voltak, még csak nem is vastag láncon kikötve, hanem mindössze egy vékony kötél volt az egyik lábukon.

Értetlenül nézett a helyi kísérőjére:

– Hogy lehet, hogy ezek az elefántok még nem szöktek el? Simán el tudnák szakítani ezt a vékony kis kötelet!

Kísérője teljesen természetes hangon így felelt:

– Kiskorukban ugyanilyen vékony kötéllel kötjük ki őket. Akkor még nincs annyi fizikai erejük, hogy elszakítsák, így megtanulják, hogy, hiába próbálnának elszökni, a kötél erősebb náluk. Ahogy aztán egyre nagyobbak lesznek, már könnyen el tudnák szakítani a kötelet, de nem teszik, mert megtanulták, hogy képtelenek rá.

Az egyetlen oka tehát, hogy ezek a hatalmas, erős állatok nem törnek ki a fogságból, az az, hogy megtanulták:

EZ LEHETETLEN!

Soha egyetlen próbálkozásuk sincs, mert úgy hiszik, ez nem sikerülne.

Pedig csak egyetlen, határozott lépést kellene tenniük.

Hogyan épülnek be
a korlátok és a félelmek
az évek során a tudatunkba?

Például ilyen, pusztító erejű mondatokkal:

Olyan félelmek és korlátok is a tudatunkba kerültek az évek során, amelyekről már fel sem tételezzük, hogy áttörhetnénk azokat.

Mert azok rögzítve lettek az elménkben.

Az a helyzet, hogy folytatólagosan, készen kaptuk, kapjuk másoktól a félelmeinket és a korlátainkat. Konkrétan azt, hogy mit lehet és mit nem lehet megtennünk.

Úgy veszíthetjük el hitünket valamiben, hogy valójában nem is tudunk róla, hogy elveszítettük.

Pedig gyerekként még mertünk álmodni, hittünk a csodákban, akkor még nem voltak korlátaink és félelmeink. De egy idő után  a gyerekkori, fiatalkori lelkesedésünket felváltotta a beletörődés…

De vajon valódiak a korlátaink és a félelmeink?

Plusz, van még 1 dolog,
amivel aztán végképp szabotáljuk a boldogságunkat...

Így viszont pont az történik, amit a leginkább szeretnénk elkerülni:

Vannak akik ezt mondják:

“Majd akkor leszek boldog, ha elértem azt, amit akartam.”

Mások ezt mondják:

“Csak akkor érheted el azt, amit akarsz, ha előbb megtanulsz boldognak lenni.”

Szerinted mi kell a boldogsághoz?

Ahány ember,
annyiféle válasz,
annyiféle élethelyzet...

Vannak, akik új sikerekre, boldogságra vágynak, és a legmerészebb álmaikat szeretnék megvalósítani.

Vannak, akik a meglévő párkapcsolatukat szeretnék jobbá, harmonikusabbá tenni. Vagy  társra vágynak. Vagy épp a megromlott párkapcsolatuk megszüntetése foglalkoztatja őket.

Vannak, akik a pénzügyi kihívásukat szeretnék megoldani.

Vannak, akik a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban néznek nehézségekkel szembe.

Vannak, akik önértékelési, önbecsülési problémával küzdenek.

Vannak, akik az életüknek a felfelé ívelő szakaszában vannak. Mások épp lefelé tartanak. Megint mások, sehová se tartanak.

Vannak, akik egyszerűen csak boldogok szeretnének lenni.

És vagy Te.

Te most épp az álmaid, céljaid megvalósításán, vagy a problémáid, kihívásaid megszüntetésén dolgozol? 

Esetleg mindkettővel egyszerre?

A jó hír:

Bármilyen élethelyzetre
van megoldás!

De van egy csapda:

Ne téveszd össze
a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható
pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

"Jó, jó, de hogy kezdjek hozzá?"

A személyiségfejlesztő könyvekben és tréningeken általában ezt látod és hallod:

“Te vagy a saját személyiséged kulcsa!
Csak Te tudod kinyitni a zárat.”

Ez tényleg igaz, de ha foglalkoztál is már eddig ilyen dolgokkal, valószínűleg alig tapasztaltad a változást magadon, magadban.

Mert a valódi megoldást, azt, amit pont akkor, pont ott, pont a TE ÉLETHELYZETEDRE lehetne alkalmazni, azt valahogy eddig nem tudtad meg.

TÉNY: Nem minden módszer jó mindenkinek.

KIVÉVE: ha egy olyan, személyes módszert kapsz, amelynek segítségével a már jelenleg is meglévő erősségeidre és tapasztalataidra is építhetsz. (Bármennyire is kevésnek gondolod esetleg azokat ebben a pillanatban.)
Meg fogsz lepődni, hogy a megfelelő módszerrel mennyi mindent elő lehet hozni a mélyből!

A Tükörkép módszer ilyen.

Út-mutat-ás

Még a szóban is benne van az “ás”. 

Igen, ha változást szeretnél elérni az életed BÁRMELY területén, akkor először a saját személyiséged mélyére kell “ásni”.

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A létrehozók

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

A Tükörkép alapjai nem pár nap alatt íródtak. Hosszú évek alatt, egyrészt a saját tapasztalataim alapján, másrészt egy baráti házaspár segítségével készült el a kézirat.

Én a tapasztalataimat reál területen szereztem, ők a humán területen alkottak nagyot. Nekik köszönhetően születhetett meg az a koncepció, hogy egy nő szemüvegén keresztül nézünk rá az élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Így A Tükörkép egy igen széles ismeretanyagot ad, és az emberi lélek mélyére hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van A Tükörképben! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta a Tükörképben megfogalmazott alapelveket használom. Ha több száz konzultációs partneremnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam A Tükörkép kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak a Tükörkép kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van A Tükörkép kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni A Tükörkép alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt A Tükörkép hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a boldogságához vezető utat.

Gyakori kérdések

Az szeretnénk elérni, hogy ne csak itt-ott belelapozva, átpörgetve “letudd” A Tükörkép olvasását. Ugyanis minden részletnek, minden mondatnak, minden feladatnak jelentősége van. De ezt majd Te is megtapasztalod. Az online formátummal tudjuk biztosítani azt, hogy – a saját érdekedben – valóban csak a megfelelő sorrendben haladhass az anyagban. 

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

A Tükörkép az ajándék ebookkal:

9.900 Ft

helyett most csak

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban Boldog és Sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • A Tükörkép alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy A Tükörkép megismerésén.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

A TÜKÖRKÉP

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

a-tukorkep

Van 3 dolog,
amelyekre nem gondolunk,
de ezek a legnagyobb akadályai
a sikereinknek és a boldogságunknak,
az életünk bármely területén!

Olvasd el ezt a történet a bennünk lévő korlátokról

Az elefánt kötele

Egyszer egy ember egy dél-kelet ázsiai birtokra látogatott, hogy testközelből láthasson elefántokat. Arra számított, hogy erős ketrecekben találja majd őket, ám ahogy belépett a táborba, nagyon meglepődött: az elefántok ugyanis nem ketrecben voltak, még csak nem is vastag láncon kikötve, hanem mindössze egy vékony kötél volt az egyik lábukon.

Értetlenül nézett a helyi kísérőjére:

– Hogy lehet, hogy ezek az elefántok még nem szöktek el? Simán el tudnák szakítani ezt a vékony kis kötelet!

Kísérője teljesen természetes hangon így felelt:

– Kiskorukban ugyanilyen vékony kötéllel kötjük ki őket. Akkor még nincs annyi fizikai erejük, hogy elszakítsák, így megtanulják, hogy, hiába próbálnának elszökni, a kötél erősebb náluk. Ahogy aztán egyre nagyobbak lesznek, már könnyen el tudnák szakítani a kötelet, de nem teszik, mert megtanulták, hogy képtelenek rá.

Az egyetlen oka tehát, hogy ezek a hatalmas, erős állatok nem törnek ki a fogságból, az az, hogy megtanulták:

EZ LEHETETLEN!

Soha egyetlen próbálkozásuk sincs, mert úgy hiszik, ez nem sikerülne.

Pedig csak egyetlen, határozott lépést kellene tenniük.

Hogyan épülnek be
a korlátok és a félelmek
az évek során a tudatunkba?

Például ilyen, pusztító erejű mondatokkal:

Olyan félelmek és korlátok is a tudatunkba kerültek az évek során, amelyekről már fel sem tételezzük, hogy áttörhetnénk azokat.

Mert azok rögzítve lettek az elménkben.

Az a helyzet, hogy folytatólagosan, készen kaptuk, kapjuk másoktól a félelmeinket és a korlátainkat. Konkrétan azt, hogy mit lehet és mit nem lehet megtennünk.

Úgy veszíthetjük el hitünket valamiben, hogy valójában nem is tudunk róla, hogy elveszítettük.

Pedig gyerekként még mertünk álmodni, hittünk a csodákban, akkor még nem voltak korlátaink és félelmeink. De egy idő után  a gyerekkori, fiatalkori lelkesedésünket felváltotta a beletörődés…

De vajon valódiak a korlátaink és a félelmeink?

Plusz, van még 1 dolog,
amivel aztán végképp szabotáljuk a boldogságunkat...

Így viszont pont az történik, amit a leginkább szeretnénk elkerülni:

Vannak akik ezt mondják:

“Majd akkor leszek boldog, ha elértem azt, amit akartam.”

Mások ezt mondják:

“Csak akkor érheted el azt, amit akarsz, ha előbb megtanulsz boldognak lenni.”

Szerinted mi kell a boldogsághoz?

Ahány ember,
annyiféle válasz,
annyiféle élethelyzet...

Vannak, akik új sikerekre, boldogságra vágynak, és a legmerészebb álmaikat szeretnék megvalósítani.

Vannak, akik a meglévő párkapcsolatukat szeretnék jobbá, harmonikusabbá tenni. Vagy  társra vágynak. Vagy épp a megromlott párkapcsolatuk megszüntetése foglalkoztatja őket.

Vannak, akik a pénzügyi kihívásukat szeretnék megoldani.

Vannak, akik a munkahelyükön vagy a vállalkozásukban néznek nehézségekkel szembe.

Vannak, akik önértékelési, önbecsülési problémával küzdenek.

Vannak, akik az életüknek a felfelé ívelő szakaszában vannak. Mások épp lefelé tartanak. Megint mások, sehová se tartanak.

Vannak, akik egyszerűen csak boldogok szeretnének lenni.

És vagy Te.

Te most épp az álmaid, céljaid megvalósításán, vagy a problémáid, kihívásaid megszüntetésén dolgozol? 

Esetleg mindkettővel egyszerre?

A jó hír:

Bármilyen élethelyzetre
van megoldás!

De van egy csapda:

Ne téveszd össze
a gyenge pontodat
a könnyen megváltoztatható pontoddal!

“Ez izgalmasan hangzik. De mit csináljak már ma, hogy a lehető leggyorsabban elérjem azt, amit szeretnék?” – gondolhatod most.

Egyszerű. 

Ismerkedj meg önmagaddal!

"Jó, jó, de hogy kezdjek hozzá?"

A személyiségfejlesztő könyvekben és tréningeken általában ezt látod és hallod:

“Te vagy a saját személyiséged kulcsa!
Csak Te tudod kinyitni a zárat.”

Ez tényleg igaz, de ha foglalkoztál is már eddig ilyen dolgokkal, valószínűleg alig tapasztaltad a változást magadon, magadban.

Mert a valódi megoldást, azt, amit pont akkor, pont ott, pont a TE ÉLETHELYZETEDRE lehetne alkalmazni, azt valahogy eddig nem tudtad meg.

TÉNY: Nem minden módszer jó mindenkinek.

KIVÉVE: ha egy olyan, személyes módszert kapsz, amelynek segítségével a már jelenleg is meglévő erősségeidre és tapasztalataidra is építhetsz. (Bármennyire is kevésnek gondolod esetleg azokat ebben a pillanatban.)
Meg fogsz lepődni, hogy a megfelelő módszerrel mennyi mindent elő lehet hozni a mélyből!

A Tükörkép módszer ilyen.

Út-mutat-ás

Még a szóban is benne van az “ás”. 

Igen, ha változást szeretnél elérni az életed BÁRMELY területén, akkor először a saját személyiséged mélyére kell “ásni”.

Rengeteg könyvet olvastam már ebben a témában, ezért először úgy voltam vele, kizárt, hogy valami újat tudjon ez nekem nyújtani. De azért – mint általában – kíváncsi voltam, hátha. Utólag bevallom, hatalmasat tévedtem. Itt tényleg úgy lehet megkapni a szükséges infókat, ahogy eddig korábban még nem tapasztaltam. A témát keretbe fogó történetek kifejezetten érdekessé teszik az egészet, gyakorlatilag teljesen természetes módon sodródtam az árral közben. Ez így, ebben a formában tényleg a lehető legmélyebbre hatol, és azonnal tudja bárki hasznosítani. (Bánfi Renáta

Olyan alapigazságok vannak benne, hogy ezt kellene leginkább az iskolai tantervbe beilleszteni. Mert ez tényleg az életre készít fel. Arra az életre, amiért idejöttünk, és nem arra, ami nekünk “jár”. (Husonyicza Nikoletta)

Nagyon jó ez a személyre szabottság, szerintem mások is imádni fogják. Ahogy tovább haladtam, egyre élvezetesebbnek találtam ezt a különleges megközelítést. Ajánlom azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi és miért nem jó, de szeretnének mégis sokkal több örömöt az életükbe. Ajánlom azoknak is, akik megismerni kívánják önmagukat a felszínes elképzeléseiken túl. Sőt, azoknak is, akik kalandot szeretnének megélni a belső valóságukkal. (Maria Markl Mia)

Miben más ez,
mint a "hagyományos"
személyiségfejlesztő könyvek és tréningek?

Mit kapsz itt?

Hihetetlenül olvasmányos módon tanítja meg az Élet nagy igazságait. Ha valaki olvasott már személyiségfejlesztő könyveket, akkor ismeri azok stílusát. Ez valami teljesen más, valami sokkal erőteljesebb, sokkal inkább életet megváltoztató anyag! Számomra külön jó volt, hogy egy nő szemszögéből írja le a dolgokat, mivel így férfiként egy kicsit még a “női lélek” rejtelmeibe is beleláthattam! Nagyságrendekkel hatékonyabb, mint 10 másik “személyiségfejlesztő” könyv! (Solti Csaba)

Nagyon tetszik. Folyamatosan azt kerestem olvasás közben, hogy én hol is szúrtam el az életem? Ha nekem a fiatal éveimben ajánlottak volna hasonlót, biztosan kifizettem volna érte – mai értéken – akár többszázezer forintot is.
40+-os korosztálynak ez egy alapmű, mert addig úgy el tud mindent rontani az ember, mint annak a rendje. És ha van egy ilyen – képletesen szólva – segítő kéz, akkor az ember hajlandó érte nyúlni. Ha anno lett volna ilyen, teljesen másként alakult volna az én életem is. 
Már az első mondatok után tudtam, hogy hol hibáztam a legnagyobbakat az életemben. Önbizalomhiány, kisebbségi érzés, stb. És jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések. Egy hasonszőrű ember, mint pl. én, pillanatok alatt magára ismer. (Erős Zsuzsa)

Valószínűleg a legtöbb ember volt már olyan élethelyzetben, amikor egy darabig tanácstalan volt a jövőjét illetően. Pedig nagyon sok esetben ott van előttünk a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Lehet, hogy csak egy jól irányzott mondat kellene, és azonnal rátalálnánk a jó útra. Na, itt aztán van egy sereg jól irányzott mondat! Tuti, hogy mindenki megtalálja a saját mondatát. (Fekete Eszter

A létrehozók

KOLONICH LÁSZLÓ

Több mint 30 éve vagyok vállalkozó, ebből az utóbbi 18 évet a marketing területén töltöttem el.

Ennyi idő alatt a siker érdekében nekem is rengeteg alkalommal kellett változtatni az életemen. Sőt, az összes hibát elkövettem, amiről itt szó van. Van, amit többször is. Hogy biztos legyek benne, hogy az egy hiba!

A Tükörkép alapjai nem pár nap alatt íródtak. Hosszú évek alatt, egyrészt a saját tapasztalataim alapján, másrészt egy baráti házaspár segítségével készült el a kézirat.

Én a tapasztalataimat reál területen szereztem, ők a humán területen alkottak nagyot. Nekik köszönhetően születhetett meg az a koncepció, hogy egy nő szemüvegén keresztül nézünk rá az élet kihívásaira. Ez egy kiemelten jó döntés volt, hiszen a női lélek bonyolultságának a – vázlatos 🙂 – megismerése egy férfi számára is különösen hasznos lehet.

Így A Tükörkép egy igen széles ismeretanyagot ad, és az emberi lélek mélyére hatol. 

Néha, amikor egy “helyzetben” nehezen találom a jó megoldást, hirtelen a fejemhez kapok: “De hát minden benne van A Tükörképben! Használd az ott leírt alapelveket!”

A személyes konzultációimon évek óta a Tükörképben megfogalmazott alapelveket használom. Ha több száz konzultációs partneremnek folyamatosan segítettek és segítenek ezek az alapelvek, akkor Neked is segíteni fognak!

SZABÓ ORSOLYA

Az elmúlt években sok-sok online tanfolyamot hoztam létre, így több szempontból is kíváncsi voltam A Tükörkép kéziratára, amikor László elküldte nekem. Hosszú évek óta ismerem őt, így biztos voltam benne, hogy egy értékes anyagot kaptam.

Már az első pillanattól igen érdekes beszélgetéseink voltak a Tükörkép kapcsán. Az ő erőssége a stratégiák, a koncepciók világa, ezért bármilyen megoldandó problémámról beszéltünk, konzultáltunk, mindig ezt mondta: “Benne van A Tükörkép kéziratában, olvasd el”.

És tényleg benne volt. Nyilván nem egy konkrét technikai leírást találtam ott, hanem a pillanatnyi rossz megközelítési módomból fakadó hibáimra mutatott rá az anyag.

És hamarosan “csoda” történt! Két, konkrét, számomra fontos dologban is sikeresen tudtam alkalmazni A Tükörkép alapelveit.

Szakmai területen a bevételeim áramlása egészen rövid idő alatt sokkal gördülékenyebbé, tervezhetőbbé vált és növekedett is. Magánéleti területen pedig a régóta mumus fogyásban sikerült jelentős eredményt elérnem (-25 kg). Nyilván kellett ezekhez a saját, szisztematikus munkám is, de azokat a változtatásokat, amelyek szükségesek voltak ezeknek a sikereknek az eléréséhez, azt A Tükörkép hatására tettem meg.

Úgyhogy ezután meg is hoztuk a döntésünket. A saját – korábbi tanári – tapasztalataimra is építve egy olyan – szisztematikusan megtervezett – online felületet alkottunk meg, ahol a “tanuló” élvezettel figyel mindenre, így végre meg tudja találni a boldogságához vezető utat.

Gyakori kérdések

Az szeretnénk elérni, hogy ne csak itt-ott belelapozva, átpörgetve “letudd” A Tükörkép olvasását. Ugyanis minden részletnek, minden mondatnak, minden feladatnak jelentősége van. De ezt majd Te is megtapasztalod. Az online formátummal tudjuk biztosítani azt, hogy – a saját érdekedben – valóban csak a megfelelő sorrendben haladhass az anyagban. 

 1. Az általad választott csomag alatt nyomd meg MEGRENDELEM gombot, aminek hatására átkerülsz a webshopba.
 2. A webshopban a legördülő listából válaszd ki azt a csomagot, amelyiket szeretnéd.
 3. Tedd kosárba a Kosárba teszem gombbal.
 4. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 5. A választott fizetési módon fizesd ki a csomagodat (bankkártyás fizetés, banki utalás).

Az anyag egy zárt felületen érhető el.

Bankkártyás fizetéssel azonnal, automatikusan elkészül a felhasználói fiókod a zárt felülethez, ehhez a belépési adatokat, és a vásárlásod számláját emailben fogod megkapni. A zárt felületre belépve, máris olvashatod a könyvet.

Banki utalás választása esetén az összeg beérkezése és lekönyvelése után készül el a felhasználói fiókod, erről szintén emailben kapsz értesítést, a vásárlást követő 24 órán belül.

MEGRENDELÉS

Alap

Útmutatás a boldog, sikeres és harmonikus élethez

A pénzteremtés leghatalmasabb titkáról.

Ha pénzt akarsz teremteni, azt kell tenned, amit a világ leggazdagabb emberei tettek és tesznek.

Azt, amiről az ősi kultúrák írtak, és amit ma is hirdetnek.

Azt, ami mindenkinek pénzt hoz, ha gyakorolja, mégis a legtöbb ember fél megtenni.

Mi ez a dolog?

John D. Rockefeller gyerekkora óta gyakorolta, és milliárdos lett. Andrew Carnegie is ezt tette, és iparmágnás lett.

Mi a történelem legnagyobb pénzteremtési titka?

Mi az, ami mindenkinél működik?

Részletek az ajándék ebookban!

A Tükörkép az ajándék ebookkal:

9.900 Ft

helyett most csak

4.900 Ft

Plusz

Értéke önmagában 9.900 Ft

Aki a mai világban Boldog és Sikeres akar lenni, annak az internetet is biztonságosan kell tudni használni. Ez az anyag azoknak szól, akik magabiztosan akarnak közlekedni az internetes sztrádán.

Alapvetően fontos tudnivalók
– az adataid védelméről;
– az online munkákról;
– az internetes viselkedés szabályairól;
– a Facebookról;
– a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről;
– a vírusokról;
– álhírgyártó oldalakról,
és még rengeteg egyéb, nagyon fontos dologról.

Van, amikor az első lépések megtételében az online világ lehetőségei is a segítségedre lehetnek.

Ez az interaktív, olvasmányos anyag nagy segítségedre lesz a saját első, online lépésed megtételében, amennyiben az ilyen irányú megoldásokra is nyitott vagy.

Az alap tudnivalók, az internetes világ veszélyeinek és buktatónak megismerésével sokkal magabiztosabb leszel az online világban.

Csomagár:

19.800 Ft

helyett most csak

9.900 Ft

Max

Értéke önmagában 19.900 Ft

Azoknak, akik mindent sokkal mélyebben akarnak megismerni. Magukat és az online kommunikáció világát is.
Lehetséges konzultációs témák:

 • A Tükörkép alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban
 • Célok, motiváció, kételyek, önértékelés
 • Online marketing alapelvek
 • Weboldalak építése
 • Webáruházak építése
 • Online értékesítési rendszerek, automatizálás kialakítása

A konzultáció időkerete kb. 1,5 óra.

Az általános tematikájú konzultációnak csak akkor van értelme, ha már túl vagy A Tükörkép megismerésén.

Az online marketinggel kapcsolatos dolgokról akkor van értelme konzultálni, ha rendelkezel minimális számítógépes ismeretekkel.

A konzultáció megrendelése előtt a konkrétumok egyeztetése érdekében hívd a +36 30 885 6440-es számot.

Csomagár:

39.700 Ft

helyett most csak

19.900 Ft

KAPCSOLAT

Telefon:

Szabó Orsolya +36 70 315 8462
Kolonich László +36 30 885 6440

Email:

info@ismerdmeg.hu

BARION BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

KAPCSOLAT

Telefon:

Szabó Orsolya +36 70 315 8462
Kolonich László +36 30 885 6440

Email:

info@ismerdmeg.hu

BARION BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

KAPCSOLAT

Telefon:

Szabó Orsolya
+36 70 315 8462

Kolonich László
+36 30 885 6440

Email:

info@ismerdmeg.hu

BARION BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.